Miten kauneudenhoitoalan “wolt” rakennettiin? MAJ:n tarina

kauneudenhoito naisyrittäjä startup yrittäjyys yrittäjäksi Jan 25, 2022

 

Siskosten Kristan, Katin ja Lindan perustama kasvuyritys MAJ muovaa kauneus- ja hyvinvointialaa.

 

Asiakkaat haluavat palveluita entistä helpommin sekä nopeammin ja MAJ mahdollistaa juuri tämän tuomalla kauneus- ja hyvinvointipalvelut kaikkien saataville kotiin. 

 

Linda on työskennellyt koko uransa kampaajana ja kun heidän Elsa-mummunsa kunto huononi, hän alkoi käydä kotona laittamassa mummun hiuksia. Kun Elsa tarvitsi jalkahoitajaa, Linda alkoi etsiä sopivaa vaihtoehtoa netistä, mutta ei löytänyt helposti ammattilaista ja varauksen sekä maksun tekeminen oli hankalaa.  Silloin alkoi itää ajatus siitä, että Suomessa on paljon ihmisiä, jotka eivät syystä tai toisesta pääse salonkeihin, vaikka haluaisivatkin. Ja että kauneudenhoitopalveluiden pitäisi kuulua kaikille. 

 

Pikkuhiljaa Linda alkoi kehitellä ja testata erilaisia asioita, joita asiakkaan luona tulee huomioida, niin asiakkaan kuin ammattilaisen näkökulmasta. Hän alkoi samalla puhua ideastaan kahdelle siskolleen, perheen kuljetusyrityksessä työskentelevälle Lindalle, joka hallitsi työnsä puolesta numerot, sekä Kristalle, joka oli startup-maailmassa ja erittäin kiinnostunut teknologiasta ja  miten sitä hyödyntämällä yrityksiä luotsataan kasvuun. 

 

Kati Huhtala, Linda Huhtala ja Krista Huhtala-Jenks 

 

Jossain kohtaa siskokset totesivat yhdessä, että tässä on ideaa ja heillä on itseasiassa timanttinen tiimi kasassa. MAJ:n nimi muodostettiin kaikkien toisen nimen alkukirjaimesta. Krista toimii toimitusjohtajana, Linda vastaa asiakaskokemuksesta ja Kati taloudesta. 

 

MAJ toimii platformina, joka yhdistää asiakkaat sekä ammatinharjoittajat. Asiakkaat voivat valita haluamansa palveluntarjoajan sen mukaan, mikä heille sopii ja mikä heitä miellyttää. Palveluntarjoajat voivat puolestaan kirjautua alustalle ja tarjota palveluitaan sitä kautta, määrittää omat työaikansa sekä palveluidensa hinnat. 

 

Vuonna 2019 aloittanut yritys sai juuri päätökseen ensimmäisen rahoituskierroksen ja tavoitteena on laajentaa uusiin kaupunkeihin sekä tähdätä tulevaisuudessa kansainvälisille markkinoille. “Meidän tavoite on valloittaa maailma, sillä kauneudenhoitala on miljardibisnes”, Krista toteaa ja paljastaa, että keväällä aloitetaan uuden rahoituskierroksen neuvottelut. 

 

 

 

Helpota arkeasi ja tilaa palvelu luoksesi. Muista myös, että voit ilahduttaa läheisiäsi hankkimalla heille lahjaksi hiukan luksusta – kotiin toimitettuna! Tutustu MAJ:n palveluihin - MAJ https://maj.works/

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Lue täältä mielenkiintoiset yrittäjätarinat sekä vinkit yrittäjyyteen!