Tapahtumat

Katso alta tulevat tapahtumamme ja ilmoittaudu mukaan! 

 

Jokaisessa tapahtumassamme kuulet innostavan ja inspiroivan naisyrittäjän tarinan. Tapahtuman alussa ja lopussa on varattu aikaa verkostoitumiselle, jotta ehdit tutustua muihin yrittäjiin. Lisäksi  kerromme aina verkoston ajankohtaisista kuulumisista, eduista, jäsenpalveluista sekä verkoston tulevista suunnitelmista. 

Tule rohkeasti mukaan - verkosto muuttuu palautteenne mukaan jatkuvasti niin, että se palvelisi paremmin juuri sinua omalla yrittäjämatkallasi. 

Tapahtumamme ovat maksuttomia.

Ilmoittauduthan mukaan vain, mikäli olet tulossa paikalle. Näin et vie peruuttamatta jääneellä paikalla toiselta mahdollisuutta osallistua. 

Lupauksemme: lähdet tapahtumasta innostuneena, inspiroituneena ja uusia tuttavuuksia takataskussa! 

JOULUKUU: Ystävysten ideasta kasvoi yhteisöllisiä työtiloja tarjoava menestystarina

LIVETAPAHTUMA. Työn tekeminen elää pandemian jälkeen murrosta ja yritysten toimitilatarpeet muuttuvat. Vuonna 2017 Petra, toinen perustajista sai Piilaaksossa vieraillessaan ajatuksen: Suomen työkulttuuriin tarvittaisiin enemmän yhteistyötä, avoimuutta ja toisten auttamista. Näin sai alkunsa Petran ja Katjan Innovation Home. Millainen on ollut ystävysten yrittäjämatka? Millaisia kansainvälistymissuunnitelmia yrityksellä on tulevaisuuden varalle?

Ilmoittaudu mukaan!

Haluan varmistaa paikkani tapahtumassa, ilmoittaudun mukaan sitovasti. Peruuttamattomista paikoista perimme 30€ tarjoilumaksun. Tapahtuma 17-19:30.

Kun olet kirjoittanut tietosi kenttiin, paina "ilmoittaudu ja lataa kalenterikutsu" ja rekisteröityminen on valmis.

 Paikka: Innovation Home, Kansakoulukatu 3, Helsinki. 

Kun kalenterikutsu on latautunut, ilmoittautumisesi on rekisteröity ja voit poistua sivulta. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin onnistuneesta ilmoittautumisesta.

"Wau, olipa inspiroiva tapahtuma. Yrittäjätarina oli mielenkiintoinen ja sain paljon uutta ajateltavaa. Lisäksi tutustuin todella moneen kiinnostavaan yrittäjään ja keskustelimme yhden kanssa jo mahdollisesta yhteistyöstä.

Tulen ehdottomasti uudelleen!"

Markkinointialan yrittäjä