Tapahtumat

Tältä sivulta löydät Female Founders Suomi -verkoston tulevat tapahtumat. Tapahtumat ovat maksuttomia, mutta vaativat ilmoittautumisen. Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla linkkiä tapahtuman kohdalla.


Jos kaipaat vielä lisää oppeja ja osaamista yrittäjämatkallesi, katso jäsenyyspalvelumme tästä! 

Livetapahtuma, Tampere 8.12., klo 17-19

Teema: Yrittämisestä pesämunaa sijoittamiseen 


Miksi yrittäjän kannattaa sijoittaa? Mitä pitäisi tietää sijoittamisesta, jotta sen voisi aloittaa? Helen Karimin päivätyö on promottiotoimisto Promolinkin kipparointi. Mutta lisäksi hän on sijoittanut kolulaisesta saakka ja omaa paljon kokemusta ja näkemystä, miten raha kannataa laittaa tuottamaan.

Mitä jokaisen yrittäjän tulisi tietää sijoittamisesta? 


 Ilmoittaudu mukaan tästä

 

Pikkujoulut 14.12., klo 17-19, Helsinki

Haluaisitko tulla tutustumaan naisyrittäjiin ja fiilistelemään kuluvaa vuotta sekä meidän kaikkien omaa Female Founders - yhteisöä? 
Järjestämme vuoden viimeisenä tapahtumana Female Founders Suomi - verkoston pikkujoulut 14.12. Helsingissä.⁣
Haluamme mahdollistaa kaikille pienemmillekin yrittäjille hauskat pikkujoulut isommassa porukassa ja hyvässä seurassa, tule siis rohkeasti mukaan! 

Pikkujoulut järjestetään ravintola Helsingerin tiloissa aivan Helsingin ytimessä ravintola Helsignerissä ja tarjolla on kuplivaa ja sekä pientä suolaista ja makeaa syötävää. Emme malta odottaa, että pääsemme kokoontumaan yhdessä upean verkostomme naisyrittäjien kanssa pikkujoulun merkeissä. ⁣
Lämpimästi tervetuloa!

 Ilmoittaudu mukaan tästä