Tapahtumat

Katso alta tulevat tapahtumamme ja ilmoittaudu mukaan! 

 

Jokaisessa tapahtumassamme kuulet innostavan ja inspiroivan naisyrittäjän tarinan. Tapahtuman alussa ja lopussa on varattu aikaa verkostoitumiselle, jotta ehdit tutustua muihin yrittäjiin. Lisäksi  kerromme aina verkoston ajankohtaisista kuulumisista, eduista, jäsenyyteen liittyvästä sparrauksesta sekä verkoston tulevista suunnitelmista. 

Tule rohkeasti mukaan - verkosto muuttuu palautteenne mukaan jatkuvasti niin, että se palvelisi paremmin juuri sinua omalla yrittäjämatkallasi. 

Tapahtumamme ovat maksuttomia.

Ilmoittauduthan mukaan vain, mikäli olet tulossa paikalle. Näin et vie peruuttamatta jääneellä paikalla toiselta mahdollisuutta osallistua. 

Lupauksemme: lähdet tapahtumasta innostuneena, inspiroituneena ja uusia tuttavuuksia takataskussa! 

"Wau, olipa inspiroiva tapahtuma. Yrittäjätarina oli mielenkiintoinen ja sain paljon uutta ajateltavaa. Lisäksi tutustuin todella moneen kiinnostavaan yrittäjään ja keskustelimme yhden kanssa jo mahdollisesta yhteistyöstä.

Tulen ehdottomasti uudelleen!"

Markkinointialan yrittäjä

16.5.2023 klo 18-20

Pajkka, Seinäjoki

Miksi tyytyä vähään, kun voi saada enemmän? 

 

Elina Virta, Se on Hänessä  

 

Se on Hänessä on yritys ja brändi, jonka kautta perustajat auttavat naisia löytämään itsevarmuutensa, tyylinsä ja omat vahvuutensa. Näiden avulla naiset voivat luoda itselleen uusia tulonlähteitä, saada enemmän rahaa ja enemmän aikaa tehdä elämässään juuri sitä, mistä he unelmoivat, mutta jonka eivät usko olevan heille mahdollista. 

He tarjoavat yhteisölleen monikanavaisesti viihdyttävää sisältöä somessa, blogissa, podcastissa ja tarjoavat verkkokauppanssa kautta valmennuksia, brändättyä Se on Hänessä -tavaraa sekä työ- ja e-kirjoja. 

Miten he ovat onnistuneet rakentamaan yli 30.000 naisen yhteisön ja luomaan tunnetun brändin? Millainen on ollut Elinan oma matka yrittäjänä?

Tule verkostoitumaan ja kuuntelemaan mielenkiintoista puhetta yrittäjyydestä. Tapahtuma järjestetään Seinäjoella, yhteisöllisessä työtila Pajkassa. Tapahtuma on maksuton ja toteutetaan yhteistyössä Naistenkirjaston kanssa. 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevat kentät, samalla liityt postituslistalle ja saat mm. lisätietoa tapahtumasta. 

 

24.5.2023 klo 10-14

 

Kuvauspäivä

Female Founders Suomi & Pirske Suunnittelutoimisto 

 

Puuttuuko sinulta edustavat somekuvat itsestäsi? Kaipaako CV:si päivitystä tai tarvitsetko kuvamateriaalia vaikkapa yrityksesi nettisivuille tai blogiin? Tämä kuvauspäivä on vastaus näihin tarpeisiin! 

Female Founders Suomi ja Pirske Suunnittelutoimisto järjestävät ihanan naisten kuvauspäivän kesän kynnyksellä. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ole nopea! 

Aloitamme päivän yhdessä ihanalla croissant aamiaisella sekä laadukkaalla kahvilla. Jokaiselle on varattuna pieni pullo kuohuvaa, jonka voit nauttia yhdessä meidän kanssamme tai ottaa kotiin viemisiksi. 

Kuvauspakettiin kuuluu 20 minuutin meikkaus sekä kevyt hiusten siistiminen, joten sinun tarvitsee vain ilmestyä paikalle! Kuvauspaikkana toimii kaunis Pirskeen toimisto Helsingin Laajasalossa.

Kuvauspakettiin kuuluu 30 minuutin kuvaus ja 10 käsiteltyä kuvaa, jotka voit itse valita galleriasta. 

Kuvauspäivän hinta, sis. kuvaus, meikkaus, hiusten siistiminen sekä tarjoilut: 370 € + alv 24%. Varauksen jälkeen maksettavaksi tulee 100 € + alv varausmaksu, jota ei palauteta. Loppuosa 270 € + alv erääntyy maksettavaksi kuvauspäivän jälkeen. 

 

Varaa paikkasi!

 

Varaa paikka täyttämällä alla olevat kentät. Samalla liityt postituslistalle ja saat mm. lisätietoa tapahtumasta. 

Kun olet ilmoittautunut mukaan, saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Vuoden 2022 inspiroivat puhujamme

 

Tapahtumissamme haluamme nostaa esiin inspiroivia naisyrittäjiä!

Katso videolta, ketkä kaikki ovat olleet puhumassa vuonna 2022. Upeita, rehellisiä ja inspiroivia tarinoita!