Tapahtumat

Katso alta tulevat tapahtumamme ja ilmoittaudu mukaan! 

 

Jokaisessa tapahtumassamme kuulet innostavan ja inspiroivan naisyrittäjän tarinan. Tapahtuman alussa ja lopussa on varattu aikaa verkostoitumiselle, jotta ehdit tutustua muihin yrittäjiin. Lisäksi  kerromme aina verkoston ajankohtaisista kuulumisista, eduista, jäsenpalveluista sekä verkoston tulevista suunnitelmista. 

Tule rohkeasti mukaan - verkosto muuttuu palautteenne mukaan jatkuvasti niin, että se palvelisi paremmin juuri sinua omalla yrittäjämatkallasi. 

MAJ works, kauneusalan "Wolt"

20.1.2022,  16:00 (webinaari)

 

Kolme siskosta päätti muuttaa kauneusalaa ja tuoda palvelut kaikkien ulottuville. Kauneuspalvelut ja alustabisnes eivät perineisesti ole kulkeneet käsi kädessä, mutta miten MAJ sen teki? Miten yritys toimii ja miten iso ekosysteemi on saatu rakennettua? Miten kaikki on konseptoitu ja miten mahdollistetaan esimerkiksi jokaiselle MAJ:n työntekijälle mahdollisuus hinnoitella oma työnsä?

 

Ilmoittaudu mukaan

Miten johdat yrityksesi ja oman henkilökohtaisen taloutesi tuloja ja menoja?

8.2.2022, 17:00 (live, Helsinki)

 

Minna Nikula on toinen Vauras Nainen -yhteisön perustajista ja häneltä on hiljattain ilmestynyt mielenkiintoinen kirja. Vauraan Yrittäjän Rahakirja on vaurastumisesta kiinnostuneen pienyrittäjän työkirja vaurastumisen tueksi. Kirja auttaa pohtimaan, miten optimoida yrityksen taloutta ja omaa henkilökohtaista taloutta tavalla, joka vaurastuttaa ja vie kohti taloudellista vapautta.

 

Ilmoittaudu mukaan