Tapahtumat

Katso alta tulevat tapahtumamme ja ilmoittaudu mukaan! 

 

Jokaisessa tapahtumassamme kuulet innostavan ja inspiroivan naisyrittäjän tarinan. Tapahtuman alussa ja lopussa on varattu aikaa verkostoitumiselle, jotta ehdit tutustua muihin yrittäjiin. Lisäksi  kerromme aina verkoston ajankohtaisista kuulumisista, eduista, jäsenyyteen liittyvästä sparrauksesta sekä verkoston tulevista suunnitelmista. 

Tule rohkeasti mukaan - verkosto muuttuu palautteenne mukaan jatkuvasti niin, että se palvelisi paremmin juuri sinua omalla yrittäjämatkallasi. 

Tapahtumamme ovat maksuttomia.

Ilmoittauduthan mukaan vain, mikäli olet tulossa paikalle. Näin et vie peruuttamatta jääneellä paikalla toiselta mahdollisuutta osallistua. 

Lupauksemme: lähdet tapahtumasta innostuneena, inspiroituneena ja uusia tuttavuuksia takataskussa! 

15.2.2023 klo 17-19

 

Miten rakennettiin palkittu, Suomen paras koulutusvientituote? 

Sari Hurme-Mehtälä, CEO & Founder, Kide Science. Paikka: Fusion Ecosystem (Reaktor), Yliopistonkatu 4.  

 

Kide Science on kansainvälisesti palkittu koulutusalan kasvuyritys, jonka leikillinen ja tarinallinen lähestymistapa opetukseen auttaa varhaiskasvattajia opettamaan 3–8-vuotiaille elinikäisiä tutkimisen taitoja.

Yrityksen perustivat Jenni Vartiainen, Sari Hurme-Mehtälä ja Aino Kuronen joulukuussa 2017 vuosien akateemisen tutkimuksen jälkeen ja Kide Science on saanut asiakkaita jo 30 maasta. Kide Science on juuri kerännyt miljoonan rahoituksen, tarkoituksena vauhdittaa laajentumista Yhdysvaltojen markkinoille.

Kesäkuussa 2022 Kide Science voitti historian ensimmäisen Education Finland -palkinnon.

Millainen on ollut yrityksen matka perustamisesta tähän hetkeen? Millaisia oppeja Sarille on kertynyt matkan varrelta? Millaisia haasteita kansainvälistymisen tiellä on koettu? 

Tule mukaan kuuntelemaan inspiroivaa tarinaa sekä verkostoitumaan muiden naisyrittäjien sekä yrittäjyydestä kiinnostuneiden kanssa. 

Tapahtuma on maksuton, tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevat kentät, samalla liityt postituslistalle ja saat mm. lisätietoa tapahtumasta. 

 

Kun kalenterikutsu on latautunut, ilmoittautumisesi on rekisteröity ja voit poistua sivulta. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin onnistuneesta ilmoittautumisesta.

"Wau, olipa inspiroiva tapahtuma. Yrittäjätarina oli mielenkiintoinen ja sain paljon uutta ajateltavaa. Lisäksi tutustuin todella moneen kiinnostavaan yrittäjään ja keskustelimme yhden kanssa jo mahdollisesta yhteistyöstä.

Tulen ehdottomasti uudelleen!"

Markkinointialan yrittäjä

Vuoden 2022 inspiroivat puhujamme

Tapahtumassamme haluamme nostaa esiin inspiroivia naisyrittäjiä! Katso videolta, ketkä kaikki ovat olleet puhumassa vuonna 2022. Upeita, rehellisiä ja inspiroivia tarinoita!