Tapahtumat

Tältä sivulta löydät Female Founders Suomi -verkoston tulevat tapahtumat.

Voit ilmoittautua tapahtumaan klikkaamalla Ilmoittaudu-linkkiä tapahtuman kohdalla.

Tulevat tapahtumat

Webinaari torstaina 3.6. klo 16 (maksuton)

Teema: Oma polku 


“Vuonna 2009 olin reppureissaamassa Australiassa ja tutustuin sattumalta Henriin. Tutustuimme ja päätimme heti, että joku päivä perustamme yhteisen yrityksen” Saana kuvailee yrityksen syntytarinaa. Ja niin alkoi matka kohti Euroopan parasta työpaikkaa. 

Kohti Puhtaaksi perustettiin vuonna 2011 ja vuonna 2019 se oli jo Suomen paras työpaikka sekä Euroopan 9. paras työpaikka.  Tällä hetkellä Koti Puhtaaksi työllistää noin 300 henkeä ympäri Suomen ja ammattiylpeydellä on siivottu jo yli 43 000 kotia.

Saana on loistava esimerkki rohkeasti omaa polkuaan kulkevasta yrittäjästä. Mutta mikä on Saanan seuraava tavoite? Miten hallita kasvua ja millaisia haasteita se on tuonut liiketoimintaan?...


Lue lisää ja ilmoittaudu!

Webinaari tiistaina 4.5. klo 16

Teema: Perheyrittäjyys


”Janina, ihan sama, mihin sinä ryhdyt, niin sinä kyllä pärjäät”, olivat isän ratkaisevat sanat, jotka sinetöivät Janinan hypyn perheyrityksen puikkoihin vuonna 2015. Janinan äiti perusti Islet Groupin yli 20 vuotta sitten, mikä oli tuolloin epätavallista IT-alalla. 

Islet Group, joka on nelinkertaistanut kokonsa viimeisen neljän vuoden aikana, tarjoaa yrityksille toiminnanohjaus-, myynti- ja markkinointiratkaisuja kansainvälisesti ja pyrkii siten tekemään maailmasta paremman paikan uusimpien teknologioiden avulla.  

Millaista on hypätä pienten lasten äitinä perheen perinteikkään yrityksen puikkoihin ja toteuttaa kolmessa vuodessa suunniteltu sukupolvenvaihdos vuoden sisään? 

Tule linjoille kuulemaan Janina Luodon tarina - ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu