Tapahtumat

Tältä sivulta löydät Female Founders Suomi -verkoston tulevat tapahtumat. Tapahtumat ovat maksuttomia, mutta vaativat ilmoittautumisen. Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla linkkiä tapahtuman kohdalla.

Livetapahtuma, Helsinki 28.10., klo 17-19

Teema:  Kasvuyrittäjän mindset - mikä oli oleellista kasvatkalla?
Paikka: Innovation Home Arabia


Laura oli mukana perustamassa henkilöstöjohtamisen ulkoistus- ja konsultointipalveluja tarjoavaa, HR4 -nimistä yritystä. Yritys sai alkunsa neljän perustajajäsenen kesken vuonna 2005, joista Laura Suni oli yksi. Lauralla ehti olla yrityksessä monenlaisia rooleja:  konsultointia, valmennusta, asiakastyötä ja johtoryhmävastuita.

Yritys kasvoi omalla alallaan markkinajohtajaksi, kunnes vuonna 2015 Accountor osti HR4:n.  Nykyisin Laura vastaa Accountorilla HR-ratkaisut liiketoiminnasta. 

Mikä oli lopulta oleellista kasvumatkalla? Millainen mindset yrittäjällä täytyy olla viedessään yritystä eteenpäin? Millaisia kipukohtia matkaan liittyi ja mitä Laura tekisi nyt toisin? 

 

Ilmoittaudu mukaan tästä

Livetapahtuma, Helsinki, 18.11. klo 17

Teema: Startup ja kasvu


Miten rakentaa kannattava starurtup joka perustuu
tulevaisuuden megatrendeihin? Kun luonnonvaratuottaja, luonnonkosmetiikan opettaja sekä tulevaisuudentutkija päättivät yhdistää osaamisensa, syntyi lopputuloksena puhdistus- ja hoitotuotteita, joissa yhdistyy sekä luonnonmukaiset raaka-aineet että ekologinen pakkaussuunnittelu.

Millainen Luonkosin matka on ollut kolmessa vuodessa ja miten liikevaihto on onnistuttu kasvattamaan jo lähemmäs miljoonaa? Tule kuuntelemaan Piritta Forsin tarina! 
 
 

Ilmoittaudu mukaan tästä

Livetapahtuma, Tampere 8.12., klo 17-19

Teema: Yrittämisestä pesämunaa sijoittamiseen 


Miksi yrittäjän kannattaa sijoittaa? Mitä pitäisi tietää sijoittamisesta, jotta sen voisi aloittaa? Helen Karimin päivätyö on promottiotoimisto Promolinkin kipparointi. Mutta lisäksi hän on sijoittanut kolulaisesta saakka ja omaa paljon kokemusta ja näkemystä, miten raha kannataa laittaa tuottamaan.

Mitä jokaisen yrittäjän tulisi tietää sijoittamisesta? 


 Ilmoittaudu mukaan tästä