Tapahtumat

Katso alta tulevat tapahtumamme ja ilmoittaudu mukaan! 

 

Jokaisessa tapahtumassamme kuulet innostavan ja inspiroivan naisyrittäjän tarinan. Tapahtuman alussa ja lopussa on varattu aikaa verkostoitumiselle, jotta ehdit tutustua muihin yrittäjiin. Lisäksi  kerromme aina verkoston ajankohtaisista kuulumisista, eduista, jäsenpalveluista sekä verkoston tulevista suunnitelmista. 

Tule rohkeasti mukaan - verkosto muuttuu palautteenne mukaan jatkuvasti niin, että se palvelisi paremmin juuri sinua omalla yrittäjämatkallasi. 

Tapahtumamme ovat maksuttomia.

 

Intohimosta kasvoi kansainvälinen yritys 

12.5.2022, 17:00 (live, Helsinki)

 

Tule kuulemaan energistä ja rajoja rikkovaa Noora Keskievaria, joka on verkkopohjaisen koirien koulutus- ja hyvinvointipalvelun OneMind Dogsin osaperustaja sekä toimitusjohtaja.

Yrityksen tarina on lähtenyt liikkeelle Nooran perustajakumppanin Janitan henkilökohtaisista kokemuksista. Vuosien saatossa Janitan kehittämästä koirien koulutusmenetelmästä on kasvanut kansainvälinen bisnes, jonka suurin osa tuotoista tulee tällä hetkellä Pohjois-Amerikasta.

Livetapahtumassa pääset kurkistamaan Nooran urapolun lisäksi OneMind Dogsin tarinaan, joka on saavuttanut jo 50 000 tyytyväistä koiranomistajaa sekä tuplasti enemmän onnellisia
koiria – jopa 97 eri maasta! Yritys on saanut kasvun ja asiakashankinnan tueksi huikean puolen miljoonan rahoituksen sekä hyödyntänyt markkinatutkimusta löytääkseen valtavan bisnespotentiaalin, mikä koirien koulutus- ja hyvinvointisektorilla on.


Tervetuloa osallistumaan tähän mielenkiintoiseen livetapahtumaan, josta toivottavasti saat mukaasi innostavaa energiaa ja samaa rajoja rikkovaa asennetta, mitä Nooraltakin löytyy!

 

Ilmoittaudu mukaan

Vaikuttajamarkkinoinnin uusi peluri laittoi kentän uusiksi

11.5.2022, 17-19 (live)

 

Nopealla vauhdilla Suomen isoimpien vaikuttajamarkkinointitoimistojen joukkoon kiilannut OCMG Nordic perustettiin vasta alkuvuodesta 2021 ja se on jo laajentunut Helsinkiin. 

– En uskaltanut edes haaveilla näin vauhdikkaasta kasvusta yritykseni ensimmäisenä toimintavuotena, Janika huokaa. Tänä vuonna OCMG toimii jo kahdessa kaupungissa ja henkilöstömäärä on tuplaantunut. Unelmissa siintää kansainvälistyminen.

Tule kuuntelemaan Janikan innostavaa tarinaa, keskustelemaan vaikuttajamarkkinoinnista sekä verkostoitumaan muiden kiinnostavien ja inspiroivien naisyrittäjien kanssa!

 

Ilmoittaudu mukaan

"Wau, olipa inspiroiva tapahtuma. Yrittäjätarina oli mielenkiintoinen ja sain paljon uutta ajateltavaa. Lisäksi tutustuin todella moneen kiinnostavaan yrittäjään ja keskustelimme yhden kanssa jo mahdollisesta yhteistyöstä.

Tulen ehdottomasti uudelleen!"

Markkinointialan yrittäjä