Tapahtumat

"Wau, olipa inspiroiva tapahtuma. Yrittäjätarina oli mielenkiintoinen ja sain paljon uutta ajateltavaa. Lisäksi tutustuin todella moneen kiinnostavaan yrittäjään ja keskustelimme yhden kanssa jo mahdollisesta yhteistyöstä.

Tulen ehdottomasti uudelleen!"

Markkinointialan yrittäjä

Katso alta tulevat tapahtumamme ja ilmoittaudu mukaan! 

 

Jokaisessa tapahtumassamme kuulet innostavan ja inspiroivan naisyrittäjän tarinan. Tapahtuman alussa ja lopussa on varattu aikaa verkostoitumiselle, jotta ehdit tutustua muihin yrittäjiin. Lisäksi  kerromme aina verkoston ajankohtaisista kuulumisista, eduista ja tulevista suunnitelmista. 

Tule rohkeasti mukaan - verkosto muuttuu palautteenne mukaan jatkuvasti niin, että se palvelisi paremmin juuri sinua omalla yrittäjämatkallasi. 

Tapahtumamme ovat maksuttomia.

Ilmoittauduthan mukaan vain, mikäli olet tulossa paikalle. Näin et vie peruuttamatta jääneellä paikalla toiselta mahdollisuutta osallistua. 

Lupauksemme: lähdet tapahtumasta innostuneena, inspiroituneena ja uusia tuttavuuksia takataskussa! 

3.4.2024 klo 9-11

Fusion Ecosystem, Helsingin keskusta

 

Hoiva-alan häirikkö muutti alan pelisääntöjä ja maksaa hoitajille parempaa palkkaa

 

Fadumo Ali, CEO, Hoiwa

 

 

 Fadumo Alin sanavarastossa ei varmaankaan liene sanoja vaikeus tai este, on vain eteen tulevia, ratkottavia asioita. 

Fadumon perustama Hoiwa tarjoaa alustan, jota kautta hoiva-alan työntekijät voivat valita mieleisiään työvuoroja, haluamaltaan alueelta ja joista heille maksetaan julkista sektoria parempi palkka. Palkka lähtee maksuun heti työvuoron päätyttyä ja vuoroja voi tehdä juuri sen verran, kun itse haluaa. 

Julkisella sektorilla naisten palkat laahustavat pohjakuopassa, mutta Hoiwan kaltaiset yritykset tarjoavat siihen vaihtoehdon. 

Fadumo näki itse hoitajana hoivatyön johtamisen, olosuhteiden ja palkkauksen haasteet ja päätti puuttua niihin. 

Hoiwa on kasvanut neljässä vuodessa lähes 10 miljoonan euron liikevaihtoon ja sen kautta on työllistynyt yli 7000 hoitajaa. Tällä hetkellä Hoiwa on laajentumassa ulkomaille. 

Millainen Fadumon matka on ollut viimeisen neljän vuoden aikana? Mikä sai hänet lähtemään yrittäjäksi? Mitä vastoinkäymiset ovat opettaneet? Tule kuuntelemaan Fadumon inspiroivaa tarinaa ja verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa! Rajattu määrä paikkoja. 

 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevat kentät, samalla liityt postituslistalle ja saat mm. lisätietoa tapahtumasta. 

Tapahtuma on maksuton!