Tapahtumat

Katso alta tulevat tapahtumamme ja ilmoittaudu mukaan! 

 

Jokaisessa tapahtumassamme kuulet innostavan ja inspiroivan naisyrittäjän tarinan. Tapahtuman alussa ja lopussa on varattu aikaa verkostoitumiselle, jotta ehdit tutustua muihin yrittäjiin. Lisäksi  kerromme aina verkoston ajankohtaisista kuulumisista, eduista, jäsenyyteen liittyvästä sparrauksesta sekä verkoston tulevista suunnitelmista. 

Tule rohkeasti mukaan - verkosto muuttuu palautteenne mukaan jatkuvasti niin, että se palvelisi paremmin juuri sinua omalla yrittäjämatkallasi. 

Tapahtumamme ovat maksuttomia.

Ilmoittauduthan mukaan vain, mikäli olet tulossa paikalle. Näin et vie peruuttamatta jääneellä paikalla toiselta mahdollisuutta osallistua. 

Lupauksemme: lähdet tapahtumasta innostuneena, inspiroituneena ja uusia tuttavuuksia takataskussa! 

"Wau, olipa inspiroiva tapahtuma. Yrittäjätarina oli mielenkiintoinen ja sain paljon uutta ajateltavaa. Lisäksi tutustuin todella moneen kiinnostavaan yrittäjään ja keskustelimme yhden kanssa jo mahdollisesta yhteistyöstä.

Tulen ehdottomasti uudelleen!"

Markkinointialan yrittäjä

3.10.2023 klo 17-19

Fusion Ecosystem, Helsingin keskusta

 

Nollasta kymmeneen miljoonaan 6 vuodessa, miten yrityksiä kasvatetaan? 

 

Laura Strömberg, Founder & Vice Chair, Dagsmark Petfood  

 

Laura Strömberg perusti Dagsmark Petfoodin, kun ei löytänyt koirilleen suomalaista, laadukasta koiran ravintoa. Kun liikevaihto oli kasvanut nollasta kymmeneen miljoonaan, Laura päätti rohkeasti jättäytyä sivuun hallituksen puheenjohtajaksi ja luovutti firmansa operatiivisen toiminnan luotettuihin käsiin. 

Samalla vapautunutta aikaa Laura käyttää muihin startupeihin, joko omistajan tai advisorin roolissa. Tällä hetkellä hän on mukana ainakin hallituksen jäsenenä ja omistajana perinnemaaliyhtiö Uula Colorissa sekä neuvonantajana Pihka Collectionilla. 

Miten yrityksiä kasvatetaan? Mitä tämä vaatii toimitusjohtajalta? Tule kuuntelemaan Lauran tarinaa, omakohtaisia vinkkejä sekä osaamisen kautta kartutettua rautaista ammattitaitoa. Paikkoja on rajattu määrä, joten ilmoittaudu heti! 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevat kentät, samalla liityt postituslistalle ja saat mm. lisätietoa tapahtumasta. 

 

8.11.2023 klo 17-19

Fusion Ecosystem, Helsingin keskusta

 

Fintechin kuningatar keräsi naisfoundereiden Euroopan isoimman rahoituskierroksen  

 

Monika Liikamaa, Co-founder & Co-CEO Enfuce 

 

 

Making the impossible possible! - on tämän suorapuheisen naisen motto. Hänet tavattuaan, voisi häntä luonnehtia myös sanonnalla: Go big or go home!

Tämän naisen tielle ei tule mikään, sillä hän on kasvattamassa yrityksestään sen verran isoa, että Exit siintää horisontissa viiden vuoden kuluttua. Enfuce on kehittänyt innovatiivisia pilvipohjaisia IT-palveluita pankeille, maksulai­toksille ja muille fintech-yrityk­sille ja onnistunut luomaan häkel­lyttävän kasvu-uran. Enfuce on yritys, joka vei ensimmäisenä maailmassa maksamisen julkiseen pilveen. Tätä vauhdittamaan se keräsi 45 miljoonan rahoituksen vuonna 2021.

Ota muistikirja mukaan, sillä tämän naisen puheenvuorosta voit napata hykerryttäviä bisnessloganeita yrittäjäelämääsi ilostuttamaan!

Ilmoittaudu mukaan!

 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla olevat kentät, samalla liityt postituslistalle ja saat mm. lisätietoa tapahtumasta. 

 

Vuoden 2022 inspiroivat puhujamme

 

Tapahtumissamme haluamme nostaa esiin inspiroivia naisyrittäjiä!

Katso videolta, ketkä kaikki ovat olleet puhumassa vuonna 2022. Upeita, rehellisiä ja inspiroivia tarinoita!