Palvelut 

 

 

Näkyvyyspaketti pienyrittäjälle

599 €

+ alv 24%

Onko kohderyhmääsi naisyrittäjät, haluaisitko tavoittaa heidät viestilläsi? Olisiko lisänäkyyvydestä kohderyhmässäsi hyötyä? Etsitkö uusia asiakkaita ja kiinnostuneita tuotteidesi tai palvelujesi ääreen? Näkyvyyspaketilla saat viestisi näkyviin ja kuuluviin naisyrittäjien joukossa! 

Näkyvyyspakettiin kuuluu seuraavat asiat: 

* Blogikirjoitus Female Founders Suomen blogisivulla. Toimita vain valmis teksti ja kuvat, me hoidamme loput. Blogillamme on vuodessa yli 18.000 sivunäyttöä!

* Uutiskirjenäkyvyys. Haluaisitko jakaa edun, tiiserin tulevasta tapahtumasta / kurssista / tuotelanseerauksesta tai tietoa siitä, miten sinä voit auttaa naisyrittäjiä yli 1000 uutiskirjeemme tilaajan kanssa?

* 3 somepostausta sovitussa ajassa, se voi olla vuoden aikana tai jopa kuukauden sisään, sinä päätät, haluatko rakentaa brändiäsi pitkäjänteisesti vai lisätä tietyn kampanjasi näkyvyyttä. Somepostaukset julkaistaan Instagramissa ja Facebookissa Female Founders Suomen tileillä. IG: 2200 seuraajaa, FB: 430 seuraajaa, LI ryhmä 450 seuraajaa.

* 1 postaus Female Founders Suomen keskusteluryhmässä Facebookissa. Haluaisitko testata tuotettasi tai kerätä palautetta suoraan kohderyhmältäsi? Female Founders Suomen keskusteluryhmän kautta tavoitat +700 naisyrittäjää. Miten tämä ryhmä voisi palvella sinua?

Kuulostaako jo hyvältä, mutta kaipaisit vielä jotain räätälöintiä? Ole yhteydessä Annaan ja sovitaan sinulle sopiva näkyvyys: 045-6727047 tai [email protected]

Optiona myös mahdollista keskustella Annan henkilökohtaisen LinkedIn kanavan käytöstä, joka tavoittaa yli 6000 päättäjää (ei sisälly näkyvyyspakettiin).

Kuulostaa hyvältä, klikkaa eteenpäin!

Verkkokurssikirjasto käyttöösi vuodeksi

89 €

+ alv 24%

Pienyrittäjän työkalupakki on tässä!

Female Founders Suomen kouluttajat ovat tuottaneet massiivisen verkkokurssikirjaston jokaisen yrittäjän tueksi! Nyt sinulla on mahdollisuus lunastaa käyttöösi koko verkkokurssikirjaston anti minimaaliseen hintaan. 

Mihin saat apua? 

Olisiko sinulle apua siitä, että strategia on kunnossa tai että myynti ja markkinointi olisi hitusen verran paremmin hallussa? Mahtuisiko sinulle uusia asiakkaita ja ei olisi haitaksi, jos markkinointi toisi tehokkaammin liidejä?

Työkirja kaupan päälle!

Lisäksi voit ottaa avuksesi työkirjan ja käydä sparraukset läpi sen mukaisesti. Näin tulet tehneeksi itsellesi ja yrityksellesi toimintasuunnitelman koko vuodeksi, sekä asettaneeksi itsellesi tavoitteet ja mittarit myynnin sekä markkinoinnin osalle. Lisäksi otat vielä oman yrityksesi talouden haltuun! Työkirja sisältää 112 sivua materiaalia sinun yrittäjämatkasi tueksi!

Mitä kursseja kirjasto sisältää?

Verkkokurssikirjastomme sisältää seuraavat kurssit: 

Lue lisää kursseista

Kannatusjäsenyys

599 €

+ alv 24%

Haluatko olla tukemassa uudenlaista naisyrittäjyyttä, jossa tuetaan, sparrataan ja kannustetaan toisiamme onnistumaan? 

Tukemalla naisyrittäjyyttä, meillä on mahdollisuus muuttaa yhteiskuntamme rakenteita yhä tasa-arvoisemmaksi, kun naisilla on taloudellista- ja päätäntävaltaa. 

Me haluamme nähdä tulevaisuudessa entistä enemmän naisvetoisia yrityksiä, naisia johtajien paikoilla ja yhteiskunnan päättäjinä. Vain siten maailma muuttuu meille tasa-arvoiseksi, kun teemme itse meitä koskevia päätöksiä.

Mikäli haluat olla tukemassa Female Founders Suomen työtä, voit ryhtyä kannatusjäseneksemme. Kannatusjäsenenä saat logosi näkyviin yhteistyökumppaneidemme joukkoon. Lisäksi yrityksellesi kuuluu blogikirjoitus teille tärkeästä aiheesta. 

Kannatusjäsenyyksien tuotto käytetään maksuttomien verkostoitumistapahtumien mahdollistamiseksi.

Haluamme kannattaa naisyrittäjyyttä, klikkaa tästä!