Kurssit ja oppaat 

 

Opas: 5 vinkkiä parempaan myyntiin

Mitä olet myymässä ja kenelle? Entä missä kanavassa? Tunnetko asiakkaasi ja oletko tehnyt segmentointia? Ymmärtävätkö asiakkaasi, mitä sinulta voi ostaa? Lukaise oppaastamme viisi vinkkiä parempaan myyntiin!

Lataa myyntiopas

Parhaat opit yrittäjyyteen Female Founders Suomen perustajalta 

 

Katso koosteesta 17.2. webinaarimme! Anna Pyykkö, Female Founders Suomen perustaja, jakaa omat viisi vinkkiään yrittäjyyteen. Ja mitäpä olisi webinaari ilman teknisiä haasteita... koita kestää. Tallenteessa Anna paljastaa, miten nuorallatanssi liittyy asiaan, miksi hän lopulta päätyi yrittäjäksi, missä naiset ovat huonoja ja miksi pitää puhua rahasta. 

 

Miten vauhdittaa vaurastumista yrittäjänä?

 

Katso koosteesta 8.2. webinaarimme! Minna Nikula on toinen Vauras Nainen yrityksen omistajista sekä toinen Vauraan yrittäjän rahakirjan kirjoittajista. Webinaarissa hän avaa polkua vauraaksi yrittäjäksi, miten oma ajattelu vaikuttaa siihen ja mitkä ovat askeleita kohti omaa vaurastumista. 

 

Miten kauneusalan "wolt" rakennettiin? MAJ:n tarina 

 

Katso koosteesta 20.1. webinaarimme! Linda Huhtala sekä Krista Huhtala-Jenks kertovat, miten yritys sai alkunsa, mitä yritys tällä hetkellä tekee ja millaisia kasvusuunnitelmia heillä on. He paljastavat myös, millaista oli hakea rahoitusta yritykselle, joka on mullistanut koko kauneudenhoitoalaa. 

 

7 askelta: näin lisäät vaikuttavuutta tehokkaasti

Kaipaatko kestävää kasvua, apua suuntasi selkeyttämiseen, rohkeutta tavoitteiden asettamiseen tai varmuutta missiosi edistämiseen?

Tämä tehovalmennus esittelee seitsemän askelta lisätä vaikuttavuuttasi sekä yrittäjänä, esimiehenä että brändisi edustajana.

 

 

Lataa työkirja

Ota kaikki irti verkkokurssista ja lataa itsellesi maksuton työkirja.