Kumppanimme

Vividi Oy

Luotettava kumppani yrityksesi toiminnan-ohjaukseen

Vividin palvelut

CRM ja Myynti asiakastiedon hallintaan

Lopeta tuskailu vaikeiden ohjelmien kanssa!

CRM ja Myynti -paketti soveltuu yritykselle, joka haluaa ratkaisun yrityksen asiakastietojen ja tarjous-tilaus-toimitusprosessin hallintaan

Ratkaisun avulla muistat asiakkaiden mielenkiinnon kohteet ja hyödynnät tietoa markkinoinnissa, kirjaat ylös asiakkaan kanssa sovitut asiat, ajastat sovitut yhteydenotot tehtäviksi sekä teet viimeisteltyjä tarjouksia.

Tutustu pakettiin

Verkkokauppa kasvavan yrityksen tarpeisiin

Verkkokaupparatkaisumme  skaalautuu eri toimintoihin ja maihin, joten se palvelee parhaiten kasvavan ja/tai kansainvälistyvän yrityksen tarpeita.

Kasvuyrittäjänä toivot verkkokaupan olevan osa yrityksesi kokonaisjärjestelmää, ei siitä irrallinen palikka. Näin sinun ei tarvitse vaivata päätäsi integraatioilla.

Verkkokauppaprojekti hoidetaan täyden palvelun periaatteella, onpa kyseessä sitten aloittava verkkokauppa tai verkkokauppa-alustan vaihto.

Tutustu pakettiin

Verkkokurssialusta palvelujen digitalisointiin

Verkkokurssialusta mahdollistaa digituotteiden myynnin verkkokaupassa (esim. verkkokurssit ja e-kirjat), monipuolisten sisältötyyppien hyödyntämisen koulutusmateriaaleina (artikkelit, PDF:t, videot, linkit), keskustelupalstat, sertifioinnit ja paljon muuta.

Verkkokurssialusta sisältää älykkäitä oppimista ja sitoutumista edistäviä automatisoituja toimintoja; pelillistäminen motivoi opiskelijoita entisestään sitoutumaan sisältöjenne pariin.

Tutustu pakettiin

 Asiakas­kokemuksia


Kiinnostuitko palveluistamme?