Kumppanimme  

Vetter Communications

Kokonaisvaltaisia viestintä- ja mediatiedotuspalveluja yritysmaailman kaikkiin tarpeisiin


Viestintäpalvelut yhdeltä luukulta

Viestintätoimisto Vetter Communications tarjoaa kokonaisvaltaisia viestintä- ja mediatiedotuspalveluja yritysmaailman kaikkiin tarpeisiin. Siinä missä viestinnän alalla perinteisesti ostetaan sisällöntuotanto copywriterilta, käännökset käännöstoimistolta, markkinointitekstit mainostoimistolta ja lehdistötiedotus PR-toimistolta, tarjoaa Jutta Vetterin luotsaama yhtiö kaiken tarvittavan yhden viestintäluukun palveluperiaatteella, kaikenkokoisten yritysten luottokumppanina. 

On tärkeää voida luottaa siihen, että yrityksesi viestintätarpeet ovat hyvissä käsissä ja että ammattilaiset ratkovat puolestasi hankalimmatkin viestintäkysymykset. Silloin voit itse keskittyä olennaisimpaan: yrityksesi tuotteisiin ja palveluihin sekä omaan osaamiseesi – ydinliiketoimintaasi. Siksi olemme tukenasi!

Miksi Vetter?


- Mediatiedotuksen osumatarkkuus 90 %
- 100 % toimitusvarmuus
- Yksilöllinen & räätälöity palvelu
- Aina aikataulussa
- 7 kieltä + vankka kulttuurituntemus
- Nopea vastausaika kaikkiin yhteydenottoihin
- Kumppanuustyylinen asenne
- 20+ vuotta kokemusta
- 100 % luottamuksellisuus
- Äärimmäinen tarkkuus


Lue lisää

Vetter Communications

Onko viestintästrategia kunnossa? Saatko yrityksellesi medianäkyvyyttä?


Toimiva tekstisisältö missä tahansa yrityksesi materiaalissa tuo liiketoiminnallesi uskottavuutta ja hyvää näkyvyyttä. Ammattimainen viestintä myös erottaa yrityksesi kilpailijoista ja tuo kassavirtaa. Autamme sinua kun tarvitset apua sisällöntuottamiseen, etsit oikolukijaa tai kääntäjää, haet viestintästrategian laatijaa tai kaipaat yrityksellesi oikein kohdistettua medianäkyvyyttä – joko paikallisella, valtakunnallisella tai kansainvälisellä tasolla. 

Tärkein tehtävämme on tehdä yrityksesi kaikesta tekstisisällöstä tehokasta, virheetöntä ja sujuvaa, ja näemme viestinnän luonnollisena osana asiakkaidemme myyntiprosessia. 

Asiakkainamme on kaikenkokoisia liike-elämän toimijoita monelta eri sektorilta, muun muassa kotimaisia ja globaaleja IT-taloja, tekniikan ja teollisuuden toimijoita, asianajotoimistoja, ilmailualan edustajia, kiinteistö- ja rakennusalan sekä kulttuurialan toimijoita. 

Tarjoamamme työkielet ovat suomi, englanti, ruotsi, saksa, ranska, espanja ja italia.

Lisää Vetterin palveluista

Jutta Vetter Vetter Communications

Oliko artikkeli hyödyllinen sinulle?

Miten voimme auttaa?Pohditko esimerkiksi seuraavia asioita:

- mistä viestintäasiat pitäisi aloittaa?
- mitä konkreettista hyötyä hyvästä viestinnästä on?
- miten saada omat tuotteet, palvelut tai brändi esille esimerkiksi nettiin, lehtiin, radioon tai televisioon?
- mitä hyötyä toimituksellisesta medianäkyvyydestä on ja miksi se on kustannustehokkaampaa kuin maksettu mainos?

Lue tästä Kauppalehden haastattelu:  Vetter Communicationsin perustaja Jutta Vetter on viestintätoimistokentän tietoinen oman tiensä kulkija: ”Ilman viestintää ei pysty myymään mitään”Ota yhteyttä Vetter Communicationsiin