Kumppanimme

Tililaatikko

Tilit, talous ja toimistohommat kuntoon!

Moderni tilitoimisto Porvoosta

Tarjoamme  kirjanpitopalveluita  sekä  assistenttipalveluita  pienille yrityksille. Tililaatikko Oy on kahden naisen yritys, jossa teitä palvelevat kirjanpitäjä Pauliina Korpi ja assistentti Anni Kanninen.

"Meidät yhdisti sama työpaikka, josta sitten lähdimme yrittäjiksi. Yrittäjinä meitä yhdistää päämäärätietoisuus ja halu toimia vastuullisesti. Vastuullisuuteen liittyy olennaisesti avoimuus, jota toivomme tilitoimistomaailmaan levittävämme enemmänkin". 

"Haluamme erottua palvelun laadulla. Pyrkimys on vastata yhteydenottoihin mahdollisimman pian ja olla tavoitettavissa kohtuullisessa ajassa. Meiltä voi pyytää neuvoa, vaikka ei meidän asiakkaamme olisikaan." Yrittäjyys mielletään monesti yksinäiseksi puurtamiseksi, niinhän sen ei kuuluisi olla. Yhteistyössä on ylivoimaa!

"Meille on tärkeää kouluttautua jatkuvasti. Vain siten pystymme takaamaan asiakkaille alati päivittyvää tietoa. Emme myöskään arastele sanoa, jos emme jotain tiedä. Meillä on verkostossamme koko joukko asiantuntijoita, joita tarvittaessa konsultoimme" Anni ja Pauliina kertovat. 

Pauliina


Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä ja veroilmoituksia. Erityisosaamista esiintyvät taiteilijat ja ravintolat.

Pohjoisesta kotoisin oleva tekijänainen. Kunnianhimoinen alanvaihtaja, jolla suunta ylös ja eteenpäin. Halu olla erittäin hyvä siinä mitä tekee. 

Erityisosaaminen


Pauliinan vahvinta osaamista on majoitus- ja ravintola-alan kirjanpito. Pitkän ravintola- ja majoitusalan työkokemuksen kautta hankittu osaaminen pitää sisällään käytännön tietoa normaalia enemmän.

Muuta osaamisalaa ovat mm. esiintyvät taiteilijat, kivijalka- ja verkkokaupat, tapahtumatuotanto sekä liikunta- ja hierontapalvelut. Hallussa myös muiden alojen kirjanpidon kiemurat, kysy rohkeasti, jos omaa alaasi ei listalta löytynyt!

Palvelupaketti


Meiltä saat halutessasi palvelupaketin, johon kuuluu yhdessä sovittavien toimistototöiden lisäksi  kirjanpidon palvelut  aina tilinpäätöksiin ja budjetointiin saakka.

Assistenttipalvelut 


Kirjanpidon lisäksi tarjoamme assistenttipalveluja, joiden avulla saat talouskaaoksesi kuriin. Tarpeesi mukaan voit ottaa assistentin hoitamaan vaikkapa asiakasrekisterisi kuntoon tai avustaviin kirjanpidon töihin.

Assistentti voi hoitaa yrityksesi osto- ja myyntireskontraa. Sinä yrittäjänä saat enemmän aikaa tuottavalle työlle, kun aikasi ei kulu pakollisten, mutta tuottamattomien asioiden hoitamiseen. Kun tiedät asioiden olevan hoidossa, voit olla rauhallisin mielin, eikä sinun tarvitse nipistää yöunistasi aikaa papereiden järjestelyyn. 

Kukapa yrittäjä ei toisinaan kaipaisi sitä, että se kuuluisa ”joku” hoitaisi hieman huonolle tolalle jääneet asiat? Aina löytyy vino pino tekemättömiä mutta tärkeitä töitä, joita kukaan ei ennätä hoitaa. Kutsu silloin Annia!

Anni


Monipuoliset assistentin työt sujuvat kuin vettä vain. Vahvin osaaminen tilitoimistomaailmasta. En pelkää tarttua mihinkään työhön.

Erityisosaaminen


Kokemusta laajalla skaalalla siivoustöistä kosmetologiin ja ravintovalmennuksesta huoltamotyöntekijään.

Taloushallinnon pariin ajauduin sattumalta. Tunsin oloni kotoisaksi ja aloin kouluttautumaan urakalla työn ohessa. Tradenomin opinnot loppusuoralla. Tutustu meihin, kurkkaa  hinnastomme  ja ota yhteyttä!Oliko artikkeli hyödyllinen sinulle?


Katso Tililaatikon palvelupaketti & hinnasto