Kipinää työelämään

Aina välillä on hyvä ottaa pulssi: Mitä tavoittelen? Missä voisin kehittyä? Mikä minua tai tiimiäni motivoi? Miten saisin ihmisistä ympärilläni parhaat ideat ja ilon irti? 

Saara ja Henna ovat molemmat yrittäjiä ja sertifioituja Business Coacheja – Saara kansainvälisen HR:n moniottelija, Henna copywriter ja markkinointisu unnittelija. Kaksi erilaista taustaa, yksi yhteinen unelma: lisää kipinää työelämään! Siitä tavoitteesta syntyi yhteinen valmennusyritys Reframed, joka tarjoaa yksilö- ja tiimivalmennuksia niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Jäsenenämme tulet saamaan siitä vielä maistiaisia – kerromme tästä myöhemmin lisää!

Sitä ennen voit tutustua Saaraan ja Hennaan & business coachingiin täällä: reframed.fi 


Saara


Olen asiakaslähtöinen, kansainvälisen HR:n ammattilainen, Certified Business Coach (BCI) ja muutosjohtaja. 


Viime vuodet olen keskittynyt yhdistämään johtamisen, rekrytoinnin, työntekijäkokemuksen ja brändit yhteen maailmassa, jossa myös digitaaliset liiketoiminnot ja teknologiat kohtaavat. Minulla on laajaa kokemusta kansainvälisten organisaatioiden muutosprojekteista ja erikokoisten tiimien johtamisesta. 


Parhaat kiksit saan, kun ajatuksen kipinästä syntyy liekki ja siitä se tekemisen meininki, yhdessä! Työkalupakkiini kuuluvat yksilö-, ryhmä- ja tiimivalmennukset, koulutukset ja fasilitoinnit.

       
      

Henna


Olen copywriter, markkinoinnin suunnittelija ja Certified Business Coach (BCI), takanani yli 20 vuotta markkinoinnin, tekstien ja digitaalisten konseptien parissa, useiden eri toimialojen projekteissa. 


Otin omaan työkalupakkiini viimeisimpänä mukaan business coachingin, sillä uskon, että lopulta yrityselämän onnistumisissa on kyse yhdestä ja samasta asiasta – ihmisistä ja heidän kyvystään tunnistaa mahdollisuutensa sekä halustaan olla mukana luomassa itselleen ja muille merkityksellisiä tarinoita – niin omia kuin edustamansa yrityksen.

Autan sinua tai tiimiäsi tavoitteessasi. Yksin tai ryhmässä, etänä tai paikan päällä. Minkä tarinan haluaisit kertoa seuraavaksi? Suunnittelija ja valmentaja palveluksessasi!