Kipinää työelämään

 

 

Tutustu Reframediin

Kokeile coachausta – Kipinäperjantai tulee!

 

Jos saisit toteuttaa minkä tahansa haaveesi yrittäjänä tai työelämässä, mikä se olisi? Missä haluaisit onnistua, mitä kehittää tai muuttaa? Mikä sinut sytyttää, mihin kaipaat sparrausta, kenen kanssa haluaisit onnistua? On to do -listallasi sitten tulevaisuuden isompia työelämähaaveita, esimiehenä kehittymistä tai oman tiimisi seuraava loikka, ota välillä aikaa ihan vain itsellesi ja ajatuksillesi – ja tule coachattavaksi!

Female Founders Suomi -jäsenet (vuosi- ja kausijäsenet) ovat oikeutettuja huippuetuun, sillä jäsenyyteen kuuluu kerran veloitukseton coachaus. 

 

Mitä on business coaching?

 

Business coaching on valmentajan ja valmennettavan välistä ajattelukumppanuutta, jossa valmentaja auttaa kirkastamaan tavoitteita, ottamaan askeleita niitä kohti ja löytämään ihmisistä ne vahvuudet ja voimavarat, joista on eniten hyötyä tavoitteen saavuttamiseksi. Yhteistä kaikille valmennuksille on keskittyminen mahdollisuuksiin: kasvuun ja kehittymiseen sekä siihen kipinään, jota ne parhaimmillaan synnyttävät. Kun ihmiset onnistuvat, yrityksetkin onnistuvat.

Saara ja Henna ovat molemmat yrittäjiä ja sertifioituja Business Coacheja – Saara kansainvälisen HR:n moniottelija, Henna copywriter ja markkinointisuunnittelija. Kaksi erilaista taustaa, yksi yhteinen unelma: lisää kipinää työelämään! Siitä tavoitteesta syntyi yhteinen valmennusyritys Reframed, joka tarjoaa yksilö- ja tiimivalmennuksia niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Saara

 

Saara on kansainvälisen HR:n ammattilainen, Certified Business Coach (BCI) ja muutosjohtaja:

”Viime vuodet olen keskittynyt yhdistämään johtamisen, rekrytoinnin, työntekijäkokemuksen ja brändit yhteen maailmassa, jossa myös digitaaliset liiketoiminnot ja teknologiat kohtaavat. Minulla on laajaa kokemusta kansainvälisten organisaatioiden muutosprojekteista ja erikokoisten tiimien johtamisesta. Parhaat kiksit saan, kun ajatuksen kipinästä syntyy liekki ja siitä se tekemisen meininki, yhdessä!”

HR PRO REFRAMED / IHMISET / ILO / INNOVAATIO / VAIKUTUS / MERKITYS / OSAAMINEN / KASVU / PALVELUMUOTOILU

Henna 

 

Henna on copywriter, markkinoinnin suunnittelija ja Certified Business Coach (BCI), takanani yli 20 vuotta markkinoinnin, tekstien ja digitaalisten konseptien parissa, useiden eri toimialojen projekteissa:

”Otin omaan työkalupakkiini viimeisimpänä mukaan business coachingin, sillä uskon, että lopulta yrityselämän onnistumisissa on kyse yhdestä ja samasta asiasta – ihmisistä ja heidän kyvystään tunnistaa mahdollisuutensa sekä halustaan olla mukana luomassa itselleen ja muille merkityksellisiä tarinoita – niin omia kuin edustamansa yrityksen.
Suunnittelija ja valmentaja palveluksessasi!”

MARKETING PRO REFRAMED / INTOHIMO / IHMISET / YRITTÄJYYS / KASVU / TULEVAISUUS / LUOVUUS / VUOROVAIKUTUS

Hyvä tietää  

Reframedin valmentajat ovat Certified Business Coach -koulutuksen saaneita ammattivalmentajia. He noudattavat kansainvälisten yhteisöjen: International Coaching Federationin sekä European Coaching and Mentoring Councilin eettisiä ohjeita ja laatustandardeja.

Yhden normaalivalmennuskerran hinta on 280 € + alv 24%. Female Founders Suomi jäsenenä saat kerran valmennuksen veloituksetta. 

Tutustu Reframediin. 

 

Katso jäsenyysvaihtoehtoja