Kumppanimme

LevelUp

Miten hankkia uusia asiakkaita ja palvella heitä hyvin? 

LevelUp auttaa myös verkkosivujen ja verkkokaupan kanssa

LevelUp auttaa sinua modernein keinoin asiakashankinnassa ja nykyisen asiakaskuntasi palvelemisessa. LevelUpin olemassaolon tarkoitus on asiakashankintakustannusten pienentäminen sekä asiakkuuden arvon kasvattaminen.Ota yhteyttä LevelUpiin tästä ja saat palveluista Female Founders Suomi -jäsenille kuuluvan alennuksen. 


LevelUpin tarjoamat palvelut näet alla olevasta karusellista. Halu auttaa yrityksiä kasvamaan


Nykyään LevelUp työllistää yli 60 markkinoinnin- ja myynnin osaajaa. He ovat olleet mukana yli 1000 yrityksen kasvun rakentamisessa ja kokevat työnsä merkitykselliseksi, auttaessaan suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja samalla työllistämään sekä vaurastumaan ja lisäämään hyvinvointia.

LevelUpin vahvuus on on vahva kokemustausta sekä palveluntarjonta, joka on kasvanut täysin asiakastarpeiden pohjalta – missä asiakas kokeekin olevan eniten apukäsiä vailla. LevelUp kehittää jatkuvasti palveluitaan ja tarjoaa joka päivä enemmän automatisoituja myynnin vauhdittamisen ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä säilyttämään asemansa alati kovenevassa kilpailukentässä sekä kasvattamaan asiakkaidemme liiketoimintaa.

LevelUpin arvoja ovat aitous, joustavuus ja asenne. Luottamus on ansaittava joka päivä uudestaan.

Sama alkuvuosien polte ja halu auttaa asiakkaita kasvamaan, menestymään ja vaurastumaan on yhä LevelUpin päämäärä ja työpäiviemme punainen lanka. He ovat joka päivä valmiita auttamaan kasvunhaluisia yrityksiä. Matka jatkuu kehittäessä palveluita ja ratkaisuja entistä tehokkaammiksi – näin he voivat tarjota asiakkailleen nykyistäkin suuremman vapauden kasvaa!

Oliko artikkeli hyödyllinen sinulle?


Haluatko lukea lisää?