Yhteistyökumppanit

Etsitkö luotettavaa yhteistyökumppania? Female Founders Suomi on etsinyt niitä sinulle puolestasi. Tällä sivulla pääset tutustumaan luottokumppaneihimme, toivottavasti löydät heidän joukostaan tarvitsemasi avun! 

Reframed Oy

Kipinää työelämään 


Aina välillä on hyvä ottaa pulssi: Mitä tavoittelen? Missä voisin kehittyä? Mikä minua tai tiimiäni motivoi? Miten saisin ihmisistä ympärilläni parhaat ideat ja ilon irti? Saara ja Henna ovat molemmat yrittäjiä ja sertifioituja Business Coacheja – Saara kansainvälisen HR:n moniottelija, Henna copywriter ja markkinointisuunnittelija.


Kaksi erilaista taustaa, yksi yhteinen unelma: lisää kipinää työelämään! Siitä tavoitteesta syntyi yhteinen valmennusyritys Reframed, joka tarjoaa yksilö- ja tiimivalmennuksia niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Jäsenenämme tulet saamaan siitä vielä maistiaisia – kerromme tästä myöhemmin lisää! Lue lisää ja tutustu

 

Vetter Communications 

Mikään tuote, innovointi tai palvelu ei menesty ilman, että siitä kerrotaan maailmalle.


Viestintätoimisto Vetter Communications tarjoaa kokonaisvaltaisia viestintä- ja mediatiedotuspalveluja yritysmaailman kaikkiin tarpeisiin. Siinä missä viestinnän alalla perinteisesti ostetaan sisällöntuotanto copywriterilta, käännökset käännöstoimistolta, markkinointitekstit mainostoimistolta ja lehdistötiedotus PR-toimistolta, tarjoaa Jutta Vetterin luotsaama yhtiö kaiken tarvittavan yhden viestintäluukun palveluperiaatteella, kaikenkokoisten yritysten luottokumppanina. 


Tutustu Vetter Communicationsiin

Tililaatikko Oy

Tilit, talous ja toimistohommat kuntoon


Tarjoamme    kirjanpitopalveluita    sekä    assistenttipalveluita    pienille yrityksille. Tililaatikko Oy on kahden naisen yritys, jossa teitä palvelevat kirjanpitäjä Pauliina Korpi ja assistentti Anni Kanninen.

"Meidät yhdisti sama työpaikka, josta sitten lähdimme yrittäjiksi. Yrittäjinä meitä yhdistää päämäärätietoisuus ja halu toimia vastuullisesti. Vastuullisuuteen liittyy olennaisesti avoimuus, jota toivomme tilitoimistomaailmaan levittävämme enemmänkin". 
"Haluamme erottua palvelun laadulla. Pyrkimys on vastata yhteydenottoihin mahdollisimman pian ja olla tavoitettavissa kohtuullisessa ajassa. Meiltä voi pyytää neuvoa, vaikka ei meidän asiakkaamme olisikaan." 


Tutustu Tililaatikkoon

Vividi Oy

Onko sinulla IT-kumppani, jonka kanssa on ilo tehdä töitä?

Meidän kanssamme yhteistyö hoituu ripeästi ja pidämme kiinni lupauksistamme!

Kehitämme myyntiäsi toteuttamalla näyttävät verkkokaupat ja verkkokurssialustat, sekä tehostamme toiminnanohjaustasi projektinhallinnasta taloushallintoon saakka. Odoon keskenään yhteensopivat sovellukset auttavat yritystäsi kasvamaan ja kansainvälistymään. 

Tämä verkkosivusto on Vividin toteuttama!


Tutustu Vividiin

Livio Joy

Räätälöity valmennus Female Founders Suomi -jäsenille


Mitä haluaisit muuttaa, jos sinulla olisi tarvittava tuki tehdä sen oikein?

LIVIO JOY auttaa yrittäjiä ja liiketoimintajohtajia kirkastamaan visionsa, suunnittelemaan yhteiset askelmerkit sekä innostamaan itseä ja tiimiä tuomaan vahvuutensa esille tavoitteiden saavuttamiseksi.


Matkan varrella kasvat johtajana luottaen luontaisiin kykyihisi ja hyödyntäen tunnistamiasi vahvuuksia. Lisäksi LIVIO JOY valmennuksen tavoitteena on kannustaa kestävän liiketoiminnan ja työkulttuurin kehittämisessä sekä elämäntyylin rikastamisessa lisäämällä elämäniloa ja merkityksellisyyttä.Tutustu  LIVIO JOY -valmennukseen

 

Ivana Helsinki

Muotia, suunnittelua konseptointi, musiikkia ja elokuvia - festareita unohtamatta. 

Paola Suhonen on monilahjakkuus. Fashionistat tunnistavat Paolan luomukset muotilehtien sivuilta. Osa tunnistaa Lone Deer Laredoon Spotifyn listoilta ja Ivana Helsinki Cineman kautta löytyy jo kokoelma dokumenttielokuvia. Lisäksi Paola on tunnettu erilaisista suunnittelu- ja konseptointitöistä. 


Tutustu Ivana Helsinkiin

We Encourage Oy 

Missiona parantaa naisten asemaa maailmassa.

We Encourage rakentaa tekoälytyökalua psykososiaalisen tuen ja ohjauksen tarjoamiseksi lähisuhdeväkivallan ja sukupuoleen perustuvan väkivallan uhreille, edistääkseen naisten seksuaalista sekä lisääntymiskykyyn liittyvää terveyttä.


Tutustu We Encourageen

Haluaisiko sinun yrityksesi näkyä tässä?


Jos sinä haluaisit näkyä kumppaninamme tällä sivulla, ole rohkeasti yhteydessä!

Jos kuulostaa erinomaiselta, klikkaa alta ja aloitetaan keskustelut pikimmiten!


Ota yhteyttä

person using MacBook Pro