Kumppanit

Tällä sivulla pääset tutustumaan Female Founders Suomi -kumppaneidemme tarjoamiin palveluihin.

Sivua päivitetään ahkerasti tulevina kuukausina, stay tuned! 

LIVIO JOY valmennus Female Founders Suomi -jäsenille


Mitä haluaisit muuttaa, jos sinulla olisi tarvittava tuki tehdä sen oikein?

 

LIVIO JOY auttaa yrittäjiä ja liiketoimintajohtajia kirkastamaan visionsa, suunnittelemaan yhteiset askelmerkit sekä innostamaan itseä ja tiimiä tuomaan vahvuutensa esille tavoitteiden saavuttamiseksi.


Matkan varrella kasvat johtajana luottaen luontaisiin kykyihisi ja hyödyntäen tunnistamiasi vahvuuksia. Lisäksi LIVIO JOY valmennuksen tavoitteena on kannustaa kestävän liiketoiminnan ja työkulttuurin kehittämisessä sekä elämäntyylin rikastamisessa lisäämällä elämäniloa ja merkityksellisyyttä.Tutustu  LIVIO JOY -valmennukseen

 

Vividi Oy

Onko sinulla IT-kumppani, jonka kanssa on ilo tehdä töitä?

Meidän kanssamme yhteistyö hoituu ripeästi ja pidämme kiinni lupauksistamme!

Kehitämme myyntiäsi toteuttamalla näyttävät verkkokaupat ja verkkokurssialustat, sekä tehostamme toiminnanohjaustasi projektinhallinnasta taloushallintoon saakka. Odoon keskenään yhteensopivat sovellukset auttavat yritystäsi kasvamaan ja kansainvälistymään. 

Tämä verkkosivusto on Vividin toteuttama!

Tutustu Vividiin

Ivana Helsinki

Muotia, suunnittelua konseptointi, musiikkia ja elokuvia - festareita unohtamatta. 

Paola Suhonen on monilahjakkuus. Fashionistat tunnistavat Paolan luomukset muotilehtien sivuilta. Osa tunnistaa Lone Deer Laredoon Spotifyn listoilta ja Ivana Helsinki Cineman kautta löytyy jo kokoelma dokumenttielokuvia. Lisäksi Paola on tunnettu erilaisista suunnittelu- ja konseptointitöistä. 


Tutustu Ivana Helsinkiin

We Encourage Oy 

Missiona parantaa naisten asemaa maailmassa.

We Encourage rakentaa tekoälytyökalua psykososiaalisen tuen ja ohjauksen tarjoamiseksi lähisuhdeväkivallan ja sukupuoleen perustuvan väkivallan uhreille, edistääkseen naisten seksuaalista sekä lisääntymiskykyyn liittyvää terveyttä.


Tutustu We Encourageen

Haluaisiko sinun yrityksesi näkyä tässä?


Female Founders Suomi -kumppanisivusto rakentuu  parhaillaan. Jos sinä haluaisit näkyä kumppaninamme tällä sivulla, ole rohkeasti yhteydessä!

Jos kuulostaa erinomaiselta, klikkaa alta ja aloitetaan keskustelut pikimmiten!

Ota yhteyttä

pink flower