Suomen inspiroivin verkosto yrittäjänaisille

Innostusta, inspiraatiota, sparrausta ja verkostoja


Female Founders Suomi on verkosto yrittäjänaisille, olit sitten yrittäjyytesi alkutaipaleella tai jo kannuksia kartuttanut konkari. Tämä verkosto tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokoontua yhteen virtuaalisten ja fyysisten tapahtumien kautta ja keskusteluryhmissä. Verkostomme kautta löydät asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä mielettömät verkostot. Liity joukkoomme maksutta! 


Liity joukkoomme maksutta"Olisipa joku naisyrittäjille tarkoitettu verkosto, jossa voisi puhua muustakin kuin tiskiräteistä ja joulukorteista - oikeasti bisneksestä"


Näistä sanoista tämä verkosto sai alkunsa, erään hedelmällisen keskustelun jälkimainingeissa. Verkostosta on muotoutunut hyvän fiiliksen, tsemppaavan ja kannustavan asenteen omaava yrittäjänaisten yhteisö, jossa puhutaan rehellisesti onnistumisista, jaetaan oppeja sudenkuopista, uskalletaan puhua menestyksestä ja rohkaistaan toisiamme ajattelemaan isosti. 

Jokainen voi olla mukana itselleen sopivalla tavalla - joko seuraamalla tai osallistumalla keskusteluihin somekanavissa, hakemalla verkoston kautta aktiivisesti yhteistyökumppaneita tai asiakkaita, verkostoitumalla joko digikanavissa tai tapahtumissamme.  Livetapahtumissa pääsee lisäksi sparrailemaan pienryhmissä, kunkin tapahtuman teeman mukaisesta aiheesta. Voit itse valita, millä tavoin haluat osallistua, kaikki on maksutonta! 

Lue lisää Female Founders Suomi verkoston tarinasta ja toiminnasta. 

Suomen inspiroivin naisyrittäjiä palveleva verkosto!

Tulevat tapahtumat

Female Founders Suomi After Work, livetapahtuma, 31.8. klo 17, Helsinki


Vihdoin pääsemme näkemään taas kasvotusten, mahtavaa! Tervetuloa mukaan kaikki vanhat tuttavuudet ja ennen kaikkea uudet ihanat yrittäjänaiset. Nyt on rento ja loistava mahdollisuus päästä tutustumaan siihen, mikä tämä Suomen inspiroivin naisyrittäjien verkosto oikein on. Samalla tutustut taatusti innostaviin yrittäjänaisiin ja kasvatat verkostojasi, ties kuka on seuraava asiakkaasi tai luotettu yhteistyökumppanisi. 


Lue lisää ja ilmoittaudu

Lokakuu: Livetapahtuma, Tampere, 6.10.2021

Teema: Viestintä

”Yrittäjyys on parhaita päätöksiäni ikinä”, Jutta toteaa. Nyt hän haluaa jakaa yrittäjätarinansa myös muiden inspiraatioksi. Samalla hän kertoo siitä, kuinka mikä tahansa yritys hyötyy viestinnästä ja mediatiedotuksesta. Lisäksi hän havainnollistaa, kuinka pienilläkin viestinnällisillä toimenpiteillä voi saada suuria asioita aikaiseksi – kunhan ne on tehty oikein.


Lue lisää ja ilmoittaudu

Kiinnostavimmat yrittäjätarinat

Uusimmat verkkokurssit

Mentorointi

Kaipaatko uusia tuulia urallesi, oletko miettinyt yrittäjyyttä? Kaipaatko vinkkejä tai vertaistukea? Ehkäpä olet jo konsultoinut yritysneuvojaa veroasioissa, mutta kaipaat jonkun toisen mielipidettä ideasi kirkastamiseen, elämäntilanteesi pohtimiseen, sen viimeisen uskalluksen hankkimiseen?

Tämä mentorointi on siinä tapauksessa sinua varten! Tunnin aikana käydään läpi tilanteesi ja saat konkreettisia neuvoja ja tehtäviä, miten jatkaa eteenpäin. Tai sitten tilanteestasi riippuen voidaan puntaroida niitä plussia ja miinuksia, ilman sen suurempia seuraavia steppejä. Sinä päätät, millaisen mentoroinnin haluat. 


Lue lisää


Ota yhteyttä!


Haluaisitko liittyä mukaan verkostoon? Olisiko sinulla loistava ehdotus, miten voisimme tehdä yhteistyötä? Verkkosivuilla, tapahtumissa, somessa tai muutoin?
 
Tarvitsetteko puhujaa naisyrittäjyyteen liittyen tai juontajaa / kouluttajaa tapahtumaasi? 
 
Tai onko mielessäsi joku muu asia? Kuulen erittäin mielelläni. 
Voit ottaa yhteyttä Female Founders Suomeen ja minuun joko puhelimitse tai sähköpostilla. Kiva kuulla sinusta!
 
Terveisin,

Anna Pyykkö
CEO, Founder
045 672 7047
Sähköposti
LinkedIn