Suomen inspiroivin verkosto naisyrittäjille

Innostusta, inspiraatiota, sparrausta ja verkostoja


Female Founders Suomi on verkosto yrittäjänaisille, olit sitten yrittäjyytesi alkutaipaleella tai jo kannuksia kartuttanut konkari. Tämä verkosto tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokoontua yhteen virtuaalisten ja fyysisten tapahtumien kautta ja keskusteluryhmissä. Verkostomme kautta löydät asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä mielettömät verkostot. Liity joukkoomme maksutta! 


Liity joukkoomme maksutta"Olisipa joku naisyrittäjille tarkoitettu verkosto, jossa voisi puhua muustakin kuin tiskiräteistä ja joulukorteista - oikeasti bisneksestä"


Näistä sanoista tämä verkosto sai alkunsa, erään hedelmällisen keskustelun jälkimainingeissa. Verkostosta on muotoutunut hyvän fiiliksen, tsemppaavan ja kannustavan asenteen omaava yrittäjänaisten yhteisö, jossa puhutaan rehellisesti onnistumisista, jaetaan oppeja sudenkuopista, uskalletaan puhua menestyksestä ja rohkaistaan toisiamme ajattelemaan isosti. 

Jokainen voi olla mukana itselleen sopivalla tavalla - joko seuraamalla tai osallistumalla keskusteluihin somekanavissa, hakemalla verkoston kautta aktiivisesti yhteistyökumppaneita tai asiakkaita, verkostoitumalla joko digikanavissa tai tapahtumissamme.  Livetapahtumissa pääsee lisäksi sparrailemaan pienryhmissä, kunkin tapahtuman teeman mukaisesta aiheesta. Voit itse valita, millä tavoin haluat osallistua, kaikki on maksutonta! 

Lue lisää Female Founders Suomi verkoston tarinasta ja toiminnasta. 

Suomen inspiroivin naisyrittäjiä palveleva verkosto!

Tulevat tapahtumat

Livetapahtuma, Helsinki 28.10., klo 17-19

Teema:  Kasvuyrittäjän mindset - mikä oli oleellista kasvatkalla?

Laura oli mukana perustamassa henkilöstöjohtamisen ulkoistus- ja konsultointipalveluja tarjoavaa, HR4 -nimistä yritystä.  Yritys kasvoi omalla alallaan markkinajohtajaksi, kunnes vuonna 2015 Accountor osti HR4:n.

Mikä oli oleellista kasvumatkalla? Millainen mindset yrittäjällä täytyy olla viedessään yritystä eteenpäin? Millaisia kipukohtia matkaan liittyi ja mitä Laura tekisi nyt toisin? 

 

Lue lisää ja ilmoittaudu

Livetapahtuma, Helsinki 18.11., klo 17-19

Teema: Startup ja kasvu


Miten rakentaa kannattava starurtup joka perustuu
tulevaisuuden megatrendeihin? Kun luonnonvaratuottaja, luonnonkosmetiikan opettaja sekä tulevaisuudentutkija päättivät yhdistää osaamisensa, syntyi lopputuloksena puhdistus- ja hoitotuotteita, joissa yhdistyy sekä luonnonmukaiset raaka-aineet että ekologinen pakkaussuunnittelu.

Millainen Luonkosin matka on ollut kolmessa vuodessa ja miten liikevaihto on onnistuttu kasvattamaan jo lähemmäs miljoonaa? Tule kuuntelemaan Piritta Forsin tarina!


Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Livetapahtuma, Tampere 8.12., klo 17-19

Teema: Yrittämisestä pesämunaa sijoittamiseen 


Miksi yrittäjän kannattaa sijoittaa? Mitä pitäisi tietää sijoittamisesta, jotta sen voisi aloittaa? Helen Karimin päivätyö on promottiotoimisto Promolinkin kipparointi. Mutta lisäksi hän on sijoittanut kolulaisesta saakka ja omaa paljon kokemusta ja näkemystä siitä, miten raha kannattaa laittaa tuottamaan. 

Mitä jokaisen yrittäjän tulisi tietää sijoittamisesta? 


Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Uusimmat verkkokurssit

Mentorointi

Kaipaatko uusia tuulia urallesi, oletko miettinyt yrittäjyyttä? Kaipaatko vinkkejä tai vertaistukea? Ehkäpä olet jo konsultoinut yritysneuvojaa veroasioissa, mutta kaipaat jonkun toisen mielipidettä ideasi kirkastamiseen, elämäntilanteesi pohtimiseen, sen viimeisen uskalluksen hankkimiseen?

Tämä mentorointi on siinä tapauksessa sinua varten! Tunnin aikana käydään läpi tilanteesi ja saat konkreettisia neuvoja ja tehtäviä, miten jatkaa eteenpäin. Tai sitten tilanteestasi riippuen voidaan puntaroida niitä plussia ja miinuksia, ilman sen suurempia seuraavia steppejä. Sinä päätät, millaisen mentoroinnin haluat. 


Lue lisää


Ota yhteyttä!


Haluaisitko liittyä mukaan verkostoon? Olisiko sinulla loistava ehdotus, miten voisimme tehdä yhteistyötä? Verkkosivuilla, tapahtumissa, somessa tai muutoin?
 
Tarvitsetteko puhujaa naisyrittäjyyteen liittyen tai juontajaa / kouluttajaa tapahtumaasi? 
 
Tai onko mielessäsi joku muu asia? Kuulen erittäin mielelläni. 
Voit ottaa yhteyttä Female Founders Suomeen ja minuun joko puhelimitse tai sähköpostilla. Kiva kuulla sinusta!
 
Terveisin,

Anna Pyykkö
CEO, Founder
045 672 7047
Sähköposti
LinkedIn